وي با اشاره به اينکه 80 پرونده از اين رشتهها در ميان اين يکصد رشته به معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي ارسال شده است، اظهار داشت: پرونده 29 رشته از 19 استان کشور تکميل شده و براي ثبت در فهرست ميراث ناملموس به دفتر ثبت آثار طبيعي و معنوي معاونت ميراث فرهنگي ارسال شده است.
مدير کل توسعه و ترويج معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي ادامه داد: تا پايان سال جاري مابقي پروندهها نيز تکميل و براي بررسي نهايي در اختيار اين معاونت قرار ميگيرد.
اسکندري تصريح کرد: هريک از 30 استان کشور با توجه به وضعيت رشتههاي نيمه فعال به معرفي رشتههاي خود پرداخته اند، افزود: طبق پروندههاي موجود و اطلاعات به دست آمده استانها با توجه به داشتههاي خود از يک رشته تا 12 رشته را براساس همين ويژگيها معرفي کرده اند.
وي با بيان اينکه 29 پرونده ارسالي از استانهايي چون همدان، گيلان، تهران،خراسان رضوي، کرمان، قم، آذربايجان غربي، بوشهر، مازندران و خراسان شمالي بوده اند، افزود: استان لرستان با ارسال اولين پرونده در رشته ورشو سازي به اداره کل ثبت آثار سازمان نسبت به استانهاي ديگر پيشتاز است.
مدير کل توسعه و ترويج معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي افزود: استان همدان با پنج پرونده، تهران و گيلان با چهار پرونده و استان گلستان با سه پرونده در رتبههاي بعدي قرار گرفتهاند.
اسکندري خاطر نشان کرد: معاونتهاي صنايع دستي و هنرهاي سنتي ايلام، کهگيلويه و بوير احمد و مرکزي استان خود را فاقد دانش و تکنيک در حال منسوخ شدن اعلام کرده و پروندهاي ارسال نکرده اند./111
انتهای پیام/